Ndërlidhjet

Nga dhuna në familje vdesin 14 mijë gra ruse në vitNjë grua vdes në Rusi çdo 63 minuta si pasojë e dhunës në familje ose 14 mijë gra në vit. Përveç kësaj 650 mijë gra rrihen nga burrat dhe të afërmit çdo vit. Këto shifra kanë mbetur në të njëjtat nivele që nga viti 1995.

Statistikat bëhen publike nga shoqatat joqeveritare që merren me mbrojtjen e të drejtave të grave.
XS
SM
MD
LG