Ndërlidhjet

Nga sot shqiptarët pa viza në BEQytetarët e Shqipërisë dhe të Bosnjë e Hercegovinës, nga sot do të mund të udhëtojnë pa viza në vendet e Bashkimit Evropian.

Sot hyri në fuqi vendimi për liberalizimin e vizave për qytetarët e këtyre dy vendeve, i cili përfundimisht u miratua nga Këshilli i ministrave të BE-së në 8 nëntor, 2010.
XS
SM
MD
LG