Ndërlidhjet

Liban: Janë zbuluar pajisjet për spiunim të Izraelit


Armata e Libanit thotë se i ka gjetur dy pajisje izraelite të spiunimit në malet mbi kryeqytetin Bejrut.

Armata tha se pajisjet, përfshirë laserët e aftë për veprim deri në 20 kilometra, kanë mundur t’i ndihmojnë Izraelit, që t’i monitoroj dhe t’i marrë në shënjestër vendet për sulme.

Pak kohë pas shpalljes së armatës libaneze, banorët thanë se aeroplanat izraelitë luftarakë fluturuan ulët mbi qytetet në jug të Libanit.
XS
SM
MD
LG