Ndërlidhjet

Bastisen zyrat e doganës dhe Ministrisë së EkonomisëShefi i Doganës së Kosovës dhe shefi i Departamentit Ligjor në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe të Financave janë duke u marrë në pyetje nga policia.

EULEX-i ka bastisur tre zyra në Doganën e Kosovës dhe në Ministrinë e Financave, në kuadër të hetimeve për keqpërdorimin e detyrës dhe të abuzimit të autorizimeve ekonomike lidhur me importimin e duhanit në dhjetor 2008.

Në Prishtinë forcat e rendit kanë kontrolluar edhe tre shtëpi private.
XS
SM
MD
LG