Ndërlidhjet

Byhler: Raporti i Martit plot thashethemePër akuzat duhen dëshmitë, kurse derisa ato nuk ekzistojnë gjërat mbeten vetëm thashetheme dhe të pabaza, ndërsa individi i pafajshëm, deklaroi komandanti i KFOR-it, Erhard Buhler.

Ai i bëri këto komente në Mitrovicë në lidhje me raportin e anëtarit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Dik Marti.

Byhler theksoi se Kosova nuk është vend i krimit, përkundrazi vërehen përmirësime dhe se jeta për qytetarët pa dallim është normalizuar dukshëm.
XS
SM
MD
LG