Ndërlidhjet

Zvicër: Të sqarohen akuzat lidhur me tregtinë e organeve


Deputetët e Këshillit Komnbëtar të Zvicrës, që është Dhoma e Epërme e Parlamentit, kërkojnë që të sqarohen akuzat se të hollat nga tregtia me organe të njerëzve në Kosovë dhe Shqipëri, janë dërguar në llogaritë bankare në Zvicër.

Kryetarja e Komisionit të jashtëm të këtij këshilli, Krista Markwalder, deklaroi për mediat zvicerane në gjuhën gjermane, se “nëse dyshimet vërtetohen, duhet të angazhohet edhe prokuroria shtetërore”, sepse është në interesin e Zvicrës që të “mbetet qendër e pastër financiare”.
XS
SM
MD
LG