Ndërlidhjet

Sanader: Jam viktimë e përndjekjes politike


Ish kryeministri i Koracisë Ivo Sanader, që gjendet në paraburgim në Salzburg, sot përmes një videolidhjeje do të merret në pyetje në lidhje me akuzat penale për shpëlarje parash që kundër tij i ka ngritur një bankë nga Tiroli.

Lajmi u bë i ditur nga Prokuroria shtetërore për luftën kundër korrupsionit e Austrisë.

Ish kryeminsitrin e Kroacisë një ditë më parë m po ashtu me videolidhje e kanë marrë në pyetje anëtarët e një komisioni parlamentar që po merret me aferën e bankës Hypo.

Sanader ka mohuar se është i përfshirë në aferë, duke thënë se në Kroaci "po shkilen të drejtat e njeirut dhe se është viktimë e një persekutimi politik".
XS
SM
MD
LG