Ndërlidhjet

Shiten mbi 2 milionë ekzemplarë të memoareve të BushitMemoaret e ish presidentit amerikan Xhorxh Bush “Çastet Vendimtare” deri tash janë shitur në më shumë se 2 milionë ekzemplarë.

Libri i botua në fillim të nëntorit.

Zëdhënësi i shtëpisë botuese tha se nuk e di nëse është shitur aq shumë ndonjë libër në vitin 2010.

Në memoaret e tij, Bush i ka përshkruar vendimet pas 11 shtatorit, 2001, si dhe vendimet që i paraprinë invazionit në Irak kundër regjimit të Sadam Hyseinit.
XS
SM
MD
LG