Ndërlidhjet

Këshilli i KB dënon krimet në Bregun e FildishtëKëshilli për të drejtat e njeriut i Kombeve të Bashkuara ka miratuar sot një rezolutë, me të cilën i dënon fuaishëm rrëmbimet dhe vrasjet në periudhën epas zgjedhjeve në Bregun e Fildishtë.

Këshilli gjithashtu ka shprehur shqetësime për "mizoritë" në këtë vend.

Bëhet e ditur se të paktën 173 persona e kanë humbur jetën nga dhuna në Bregun e Fildishtë.
XS
SM
MD
LG