Ndërlidhjet

Kiribati i pari në Vitin 2011Në orën 11 sipas kohës së Evropës qendrore, i pari në Vitin e Ri ka hyrë Kiribati, shtet i ujdhesave në Paqësor.

Tridhjetë e dy ujdhesat, të cilat e përbëjnë Kiribatin, ndodhen në pjesën qendrore tropikale të Oqeanit Paqësor, dhe kanë një sipërfaqe prej 3.5 milionë kilometra katrorë.
XS
SM
MD
LG