Ndërlidhjet

KQZ: Janë numëruar 543 vendvotimeDeri tani janë rinumëruar 543 vendvotime, ndërsa pritet të numërohen dhe 217 nga 760 vendvotime, u tha sot në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Njoftimin e bëri Burim Ahmeti, koordinator i Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve.

Po sot, Zyra për Regjistrimin dhe Certifikimin e Partive Politike i rekomandoi KQZ-së akreditimin e vëzhguesve për procesin e rivotimit me 9 janar.
XS
SM
MD
LG