Ndërlidhjet

Qeveria e Pakistanit para kollapsitPartia Kombëtare e Pakistanit lufton të mbetet në pushtet, pasi partneri i koalicionit tha se do t'i bashkangjitet opozitës, dhe u kërcënua se do t'a rrëzojë qeverinë.

Natën e vitit të ri qeveria shpalli shtrenjtimin e gazit dhe naftës, gjë që u dha edhe një arsye më shumë partive nga koalicioni që të dalin nga qeveria.

"Bomba e naftës, të cilën qeveria ia hodhi popullit të Pakistanit, e detyroi partinë tonë t'a ndryshojë kahjen për shkak të këtij vendimi të marrë", tha Fejsal Sabzvari, lider i Lëvizjes Mutahida Kvami.

XS
SM
MD
LG