Ndërlidhjet

Gjermania e alarmuar nga dioksinaGjermania po diskuton vendosjen e rregulloreve të reja për ushqyerjen e kafshëve, pas rasteve të dioksinës të gjetur në ushqimin e pulave dhe derrave.

Qeveria akuzon një nga prodhuesit e ushqimeve për kafshët për prodhimin e helmuar, çfarë ka detyruar 1000 ferma të ndalojnë shitjen e produkteve të tyre.

Deri tani nuk besohet se dioksina e gjetur në ushqimin e prodhuar për kafshët paraqet rrezik për jetën e konsumatorëve.
XS
SM
MD
LG