Ndërlidhjet

Rumania, Bullgaria në tetor në zonën 'Shengen'Ministri i brendshëm i Hungarisë, Shandor Pinter, deklaroi se Rumania dhe Bullgaria nuk do të hyjnë në zonën 'Shengen' në datën e planifikuar më 31 mars të këtij viti.

Sipas ministrit Pinter, vendi i të cilit ka kryesinë e radhës së BE-së, dy vendet duhet të plotësojnë edhe disa detyre, kurse afatmi më i shpejtë për përfshirjen e tyre do të ishte tetori.
XS
SM
MD
LG