Ndërlidhjet

Partia FER do të mbetet në listat zgjedhore të 9 janarit


Partia FER vlerëson se zgjedhjet e reja të përgjithshme në Kosovë janë mundësia e “për të dalë nga kriza” dhe se “rivotimet e 9 janarit janë vazhdimësi e procesit të 12 dhjetorit dhe vetëm tentim për ta riparuar procesin e dëmtuar të zgjedhjeve".

Në një komunikatë të lëshuar për opinion, kjo parti ka sqaruar se “duke marrë parasysh se Partia FER është e certifikuar për këto zgjedhje dhe duke marrë parasysh zotimin e FER-it për të qëndruar pranë votuesve dhe qytetarëve të Kosovës, FER-i do të figurojë në listat zgjedhore dhe do të vazhdojë të ofrojë zgjidhje konkrete për problemet e qytetarëve të Kosovës”.
XS
SM
MD
LG