Ndërlidhjet

SHBA kërkon sanksione shtesë për Bregun e FildishtëKëshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara duhet ta konsiderojë zgjërimin e sanksioneve ekzistuese ndaj Bregut të Fildishtë, për shkak se Laurent Gbagbo refuzon të lëshojë presidencën pas zgjedhjeve të diskutueshme, tha ambasadorja amerikane në OKB, Suzan Rajs.

Në rastin e Kombeve të Bashkuara, ne kemi një regjim ekzistues të sanksioneve ndaj Bregut të Fildishtë. Mendoj se duhet të shohim nëse ai mund të zgjërohet dhe të përforcohet", deklaroi Rajs pas takimit të mbyllur të Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG