Ndërlidhjet

Ka nisur rivotimi në pesë komuna


Qytetarët e Skenderajt, Drenasit, Deçanit, si dhe të dy vendvotimeve në Malishevë e Lipjan rihedhin sot votën e tyre.

Të gjitha qendrat e votimit janë hapur në orën 7 të mëngjesit, ka bërë të ditur Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Mësohet se numri i përgjithshëm i votuesve është 138,657, ndërsa rrjeti i organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” ka bërë të ditur se me rreth 500 vëzhgues do të monitorojë procesin e sotëm zgjedhor.

Rivotimi, sipas Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ka ardhur si rezultat i dëshmive të dorëzuara nga partitë politike për, siç thuhet, shkelje të mëdha gjatë votimeve të 12 dhjetorit.
XS
SM
MD
LG