Ndërlidhjet

Teodosije kërkon bisedime për interesin e njerëzve"Përparësi në bisedimet e ardhshme me Prishtinën duhet të jetë interesi real i njerëzve dhe paqja e jo ideologjitë. Është e rëndësishme që njerëzit e vullnetit të mirë të distancohen nga ata që mendojnë se lumturia mund të arrihet përmes dhunës", tha peshkopi Teodosije.

Rindërtimi i kishave të shkatërruara serbe në Kosovë është një proces afatgjatë, tha Teodosije i cili është kleriku më i lartë i Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë.

Komentet ai i bëri për mediat serbe.
XS
SM
MD
LG