Ndërlidhjet

Shqipëria dërgoi kontingjentin e tetë në AfganistanËshtë nisur sot drejt Afganistanit kontigjenti i tetë i forcës tokësore të ushtrisë së Shqipërisë, i përbërë nga 222 paqeruajtës.

Pjesëmarrësit në mision kanë kryer një sërë stërvitjesh të ndryshme të programuara me tema për ruajtjen dhe sigurinë, për njohjen e terrenit, për luftën në qendrat e banuara, për luftën kundër terrorizmit, etj.
XS
SM
MD
LG