Ndërlidhjet

OSBE-ja kritikon HungarinëOSBE-ja i ka tërhequr vërejtjen Hungarisë se ligji për mediat do të minojë pluralizmin e shtypit në këtë vend.

Dunja Mijatoviç, e ngarkuar me lirinë e mediave në OSBE, thekson se përbërja vetëm nga anëtarë të partisë në pushtet e Këshillit për Media është "problematike".

Ligji parasheh ngritjen e Këshillit të Mediave, i cili ka të drejtën të ndërhyjë në përmbajtjen e mediave si dhe të vendosë gjoba.
XS
SM
MD
LG