Ndërlidhjet

Toyota, prodhuesi numër një i makinave në botëKompania japoneze e prodhimit të automjeteve Toyota tha se ka rritur numrin e shitjeve gjatë vitit të kaluar duke ruajtuar vendin e parë në mesin e lojtarëve të tjerë të kësaj industrie.

Suksesi i Toyota-s ka vazhduar megjithë tërheqjen nga tregu të një numri të madh makinash për shkak të problemeve teknike. Toyota tërhoqi nga tregu mbi 10 milionë automjetesh gjatë vitit 2009 dhe 2010.
XS
SM
MD
LG