Ndërlidhjet

SHBA: Obama e mbanë fjalimin për gjendjen e Unionit


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, sonte vonë, e mbanë fjalimin e tij për gjendjen e Unionit.

Ai dhe Shtëpia e Bardhë kanë sinjalizuar se, kësaj radhe, Obama do të fokusohet në ekonomi dhe në problemet buxhetore të Shteteve të Bashkuara.

Në këtë kuadër, me gjasë do të elaborohet frenimi i shpenzimeve në Shtetet e Bashkuara, por republikanët dhe demokratët kanë mospajtime lidhur me mënyrën se si të arrihet ky frenim.
XS
SM
MD
LG