Ndërlidhjet

Hetohet pasuria e ish presidentit të TunizisëProkuroria e Parisit ka nisur procedurën e hetimeve për ngrirjen e mundshme të pasurisë së ish-presidentit të Tunizisë Ben Ali në Francë.

Ish-presidenti Ben Ali dhe familja e tij akuzohen për shpërdorim të rreth pesë miliardë dollarëve amerikanë.

Hetime të ngjashme kanë paralajmëruar edhe organet e drejtësisë në Tunizi, ndërkohë që autoritetet e Zvicrës kanë ngrirë me 19 janar pasuritë e ish-presidentit Ben Ali në këtë vend.
XS
SM
MD
LG