Ndërlidhjet

Sigurohet strehim për 38 familje në Mitrovicë


Falë një projekti të BE-së, Qeverisë së Kosovës dhe organizatës Mercy Corps do të strehohen 38 familje rome, egjiptiane dhe ashkalie, të cilat deri tani kanë banuar në kampin Osterode në Mitrovicë.

Banesat për familje te komunitetit RAE janë ngritur në rajonin Fidanishte të Mitrovicës. Më 1 shkurt zhvillohet ceremonia hyrjes në banesat e reja për 38 familjet e përzgjedhura.

XS
SM
MD
LG