Ndërlidhjet

Në PZAP kanë arritur 22 ankesaNë Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa janë deponuar 22 ankesa.

AAK-ja ka deponuar tre ankesa, Lëvizja Vetëvendosje dy, AKR- ja tre ankesa, LDK-ja dhe PDAK-ja nga dy, ndërsa PDK-ja një ankesë.

Nga një ankesë po ashtu kanë deponuar BSDAK, JSL, VAKAT, KTB, KDTP, SKMS dhe BIRNI me pretendimin për parregullsi gjatë numërimit të votave.

Paneli ka 72 orë afat për të marrë vendime në lidhje me ankesat.
XS
SM
MD
LG