Ndërlidhjet

Konferencë e ambasadorëve në UashingtonShumica e ambasadorëve të Shteteve të Bashkuara në botë janë tubuar në Uashington, ku gjatë javës do të mbahet konferenca e madhe e ambasadorëve, njoftoi zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Filip Krouli.

Krouli vlerësoi se bëhet fjalë për një "mbledhje historike".

Ambasadorët, numri i të cilëve nuk u saktësua, pritet të njoftohen me reformën e departamentit të jashtëm bazuar në dokumentin "Revizioni katërvjeçar i diplomacisë dhe zhvillimit".
XS
SM
MD
LG