Ndërlidhjet

WikiLeaks-i kandidohet për çmimin Nobel për PaqeWikiLeaks-i është kandiduar për çmimin Nobel për Paqe për vitin 2011. Deputeti socialist norvegjez, Snorre Valen e ka iniciuar kandidaturën e WikiLeaks-it me justifikimin se ka kontribuar për lirinë e medias dhe transparencën e pushtetit.

Anëtarë të parlamentit norvegjez, ish fitues të çmimit Nobel, emra të njohur në qarqet akademike janë në mesin e atyre që kanë të drejtë të kandidojnë individë e organizata për çmimin Nobel për Paqe.
XS
SM
MD
LG