Ndërlidhjet

Egjipti humbi 90 milionë dollarë nga bllokimi i internetitKostoja e bllokimit pesë ditor të internetit nga qeveria i ka kushtuar Egjiptit 90 milionë dollarë.

OECD-ja raporton se shërbimet telefonike dhe të internetit do përbëjnë 3-4% të bruto prodhimit të brendshëm të Egjiptit. Kostoja në afat të gjatë do të jetë më e lartë nëse llogaritet dhe dëmi i shkaktuar në tërheqjen e kompanive të huaja.
XS
SM
MD
LG