Ndërlidhjet

Spahiu: Ndal ndryshimit të kombësisëNënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë në Shqipëri, Kreshnik Spahiu, ka denoncuar keqpërdorimet e bëra me ndryshimin e kombësisë në rrethin e Korçës.

"Ka një tendencë të fortë për ndryshimin e kombësisë. Ndal abuzimit me ndryshimin e kombësisë. Duhet të jemi krenarë për origjinën shqiptare”, theksoi Spahiu.

Në këtë kuadër ka qenë dhe një kontroll i befasishëm që KLD-ja ka zhvilluar në Gjykatën e Korçës.

Këtë vit pritet të bëhet regjistrimi i popullsisë në Shqipëri, çfarë ka nxitur debate lidhur me deklarimin e kombësisë.
XS
SM
MD
LG