Ndërlidhjet

KQZ-ja sot çertifikon rezultatin e zgjedhjeveKomisioni Qëndror i Zgjedhjeve do të çertifikojë sot rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve parlamentare të 12 dhjetorit.

Çertifikimi vjen pas një procesi votimi dhe rivotimesh në së paku gjashtë komuna të Kosovës.

Partia Demokratike e Kosovës ka dalë partia e parë në Kosovë pas votimeve të dhjetorit.
XS
SM
MD
LG