Ndërlidhjet

Ligje më të ashpra për magjistaret rumune


Një muaj pasi autoritetet rumune filluan të vënë taksa mbi aktivitetin e magjistareve, një projektligj i ri parasheh gjoba, madje edhe burgim, nëse parashikimet nuk dalin të vërteta.

Projektligji po ashtu obligon magjistaret të kenë leje dhe të pajisin klientët me fatura.

Ai ka kaluar në Senat javën e kaluar, ndërsa duhet të miratohet nga Komiteti Financiar dhe i Punës, si dhe Dhoma e Ulët e Parlamentit rumun.
XS
SM
MD
LG