Ndërlidhjet

Një miliard euro për selinë e re të NATO-s


Kostoja totale e selisë së re të NATO-s, e cila është në ndërtim e sipër, llogaritet të jetë rreth 1 miliard euro.

Ndërtimi i saj pritet të zgjasë pesë vjet, ndërsa përfshin një hapësirë prej 250 mijë metrash katrorë në periferi të Brukselit.

Delegacionet dhe stafi i NATO-s aktualisht ndodhen në një kompleks që i është ofruar aleancës përkohësisht nga shteti belg, në vitet 1960.
XS
SM
MD
LG