Ndërlidhjet

Lëndët për procesin e 12 dhjetorit, përparësiKryeprokurori i Shtetit dhe kryetari i Gjykatës Supreme kanë biseduar lidhur me lëndët, që kanë të bëjnë me procesin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë.

Lëndët në fjalë duhet të trajtohen si të përparësisë së veçantë, thanë kryeprokurori Kabashi e kryetari Hasani.
XS
SM
MD
LG