Ndërlidhjet

Të nderuar lexues, mysafirja jonë e radhës në rubrikën "Intervista online" është këngëtarja Alma Bektashi.

Ju mund të shtroni pyetje nga më të ndryshmet për të mësuar më shumë për jetën dhe veprimtarinë e saj dhe përgjigjet do t’i merrni nga vetë ajo, pasi të jetë mbyllur forumi.


Alma BEKTASHI ka mbaruar shkollimin fillor dhe të mesëm në shkollën “Prenk Jakova” për piano, ndërkaq fakultetin në Tiranë – dega e solokëndimit. Ishte pjesëmarrëse aktive në festivalet në Tiranë që nga viti 1993, sidomos në Festivalin e Radio Televizionit Shqiptar. Është fituese e shumë çmimeve. Aktualisht, ligjëron lëndën Teknikë Zëri në fakultet – Dega e Dramës. Është duke shkruar një libër – “Zëri i aktorit”. Gjithsejt i ka dy albume personale, ndërsa shumë të tjerë të përbashkët. Aktiviteti i fundit ishte një mjuzikël në Tiranë - “Romeo e Zhuljeta”.


Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG