Ndërlidhjet

Zake Prelvukaj përgjigjet në pyetjet tuaja


Të nderuar lexues, mysafirja jonë e radhës në rubrikën "Intervista online" është piktorja Zake Prelvukaj.

Ju mund të shtroni pyetje nga më të ndryshmet për të mësuar më shumë për jetën dhe veprimtarinë e saj dhe përgjigjet do t’i merrni nga vetë ajo, pasi të jetë mbyllur forumi.Zake PRELVUKAJ ka lindur në vitin 1963, në Martinaj të Plavës. Është e diplomuar në Fakultetin e Arteve Figurative – dega e pikturës, në klasën e profesor Nysret Salihamixhiqit, në vitin 1990. Shkallën master e merr më 1997-ën në klasën e profesor Muslim Mulliqit. Nga viti 1993 ligjëron lëndën e pikturës në Fakultetin e Arteve të Kosovës. Jeton dhe vepron në Prishtinë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG