Ndërlidhjet

Egjipti i kthehet normalitetit


Jeta në Egjipt po i kthehet normalitetit – dyqanet janë hapur, njerëzit kanë nisur punën, pas protestave kundër regjimit.

Disa protestues vazhdojnë të mbeten në kampet në sheshin Tahrir, duke kërkuar nga udhëheqësia ushtarake të veprojë më shpejt drejt demokracisë.

Këshilli i Lartë Ushtarak, që ka marrë drejtimin e vendit pas rrëzimit të presidentit Mubarak, nuk ka dhënë ndonjë afat kohor për tranzicionin, por ka thënë se do të angazhohet për sundimin civil dhe demokratik.
XS
SM
MD
LG