Ndërlidhjet

Sannino nesër viziton KosovënZv/drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme të Komisionit për Zgjerim, Stefano Sannino, të martën më 15 shkurt e fillon vizitën pesë ditore në Kosovë.

Sanino do të takohet me përfaqësuesit vendor dhe ndërkombëtarë, përfshirë kryeministrin në largim Hashim Thaçi, udhëheqësit e partive politike dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile në Kosovë.

Sanino do takohet edhe me përfaqësuesin special të BE-së, Piter Feith dhe shefin e EULEX, Xavier Bout de Marnhac, ndërsa me përfaqësuesin e BE-së në veri, ambasadorin Michael Giffoni, do të vizitojnë dhe shtëpinë e BE-së.
XS
SM
MD
LG