Ndërlidhjet

Ende mister humbja e tre studentëve afganë në SHBADy nga tre studentët afganë, që ishin raportuar të humbur në Shtetet e Bashkuara, janë lajmëruar, por vendndodhjet e tyre mbeten ende të paqarta.

Studentët ishin pjesë e një grupi nga universitetet afgane që po vizitonin për disa javë institucionet arsimore amerikane.

Autoritetet nuk e dinë se cilat janë qëllimet e studentëve dhe nuk besojnë se ata janë viktima të krimit. Të njëjtat burime kanë pohuar se nuk mendojnë që studentët të jenë persona të rrezikshëm për sigurinë.
XS
SM
MD
LG