Ndërlidhjet

Ian Kameron Klif ambasador i ri britanik në KosovëBritania e Madhe e ka emëruar Ian Kameron Klif (Ian Cameron Cliff) ambasador të ri në Prishtinë.

Në njoftim thuhet se Klif do ta marrë detyrën e re në muajin mars nga Endrju Sparks, i cili është emëruar zëvendës shefi i EULEX-it.

Klif ka shërbyer si ambasador i Britanisë së Madhe në Bosnjë e Hercegovinë, Sudan, dhe në selinë e OSBE-së në Vjenë.
XS
SM
MD
LG