Ndërlidhjet

Thaçi nominohet mandatar i qeverisëUshtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi ka nominuar Hashim Thaçin mandatar për formimin e Qeverisë së Kosovës

Sipas vendimit, Thaçi në afatin më të shkurtër ftohet të bëjë koalicionet e nevojshme me partitë politike për të formuar Qeverinë e re dhe të dalë me propozim para Kuvendit të Republikës së Kosovës.
XS
SM
MD
LG