Ndërlidhjet

Dhoma Përfaqësuese voton për shkurtimin e shpenzimeve


Dhoma e Përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara ka votuar legjislaturën, me të cilën shkurtohen shpenzimet federale për 61 miliardë dollarë gjatë vitit fiskal.

Dhoma, me shumicë republikane, votoi ligjin me 235 vota për dhe 189 kundër, pas kartër ditësh debati dhe qindra amandamentesh, duke përfshirë ato që parandalojnë fondet për implementimin e ligjit për kujdesin shëndetësor.
XS
SM
MD
LG