Ndërlidhjet

Mbreti i Jordanisë do reforma të shpejta


Mbreti Abdullah i Jordanisë ka kërkuar reforma të shpejta, dialog gjithëpërfshirës dhe më shumë përpjekje për të luftuar korrupsionin.

Komentet e tij drejtuar zyrtarëve të qeverisë, senatorëve dhe anëtarëve të gjyqësorit vijnë në mesin e pakënaqësive popullore.

Jordanezët kanë nisur protestat që nga janari duke bërë thirrje për reforma politike dhe ekonomike si dhe për vënien para drejtësisë të zyrtarëve të korruptuar.
XS
SM
MD
LG