Ndërlidhjet

Rroku dhe rrepi shpallen armiq


Muzika rrok dhe rrep jane "muzikë satanike të krijuara nga forcat e së keqes" u tha në denoncimin e televizionit publik të Uzbekistanit.

Në një dokumentar të këtij televizioni thuhej se "muzika rrok e ka origjinën nga ritet e gjuetisë afrikane" derisa rrepi "e ka zanafillën nga të burgosurit".

Rroku dhe rrepi sjellin re të zeza në kokat e të rinjve uzbekë, thuhej tek ky dokumentar.

XS
SM
MD
LG