Ndërlidhjet

Feith mirëpret emërimin e Edita TahiritPërfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Pieter Feith ka mirëpritur emërimin e Edita Tahirit si drejtuese të Delegacionit të Kosovës për dialogun
Prishtinë-Beograd.

“Edita Tahiri do të jetë një përfaqësuese e përkushtuar dhe efektive e Kosovës, që do ta shfrytëzojë këtë mundësi të rëndësishme për të zgjidhur çështje me interes reciprok dhe për të përmirësuar jetën e përditshme të të gjithë njerëzve në Kosovë” , deklaroi Feith
XS
SM
MD
LG