Ndërlidhjet

30 mijë migrantë ikin nga LibiaOrganizata Ndërkombëtare e Migracionit tha se rreth 30 mijë migrantë, kryesisht nga Tunizia dhe Egjipti, janë larguar nga Libia për shkak të dhunës.

Komisariati i Lartë për Refugjatë nga ana tjetër ka theksuar se nuk ka pasur asnjë anije me strehimkërkues që të jetë nisur nga Libia në drejtim të Evropës. UNHCR-ja i ka bërë thirrje të gjitha vendeve që t'i mbajnë kufijtë hapur për njerëzit që i largohen dhunës.
XS
SM
MD
LG