Ndërlidhjet

Pjesëtarë të FSK-së shkollohen në TurqiSot në Prishtinë u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Ministrisë së Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe Kryesisë së Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë.

Marrëveshja parasheh edhe shkollimin e pjesëtarëve të FSK-së në akademitë ushtarake në Turqi.

Marrëveshjen e nënshkruan komandanti i FSK-së, gjenerali Sylejman Selimi, ndërsa në emër të Kryesisë të Shtabit të Përgjithshëm të Turqisë, koloneli Mumtaz Aydemir.
XS
SM
MD
LG