Ndërlidhjet

14 shqiptarë nga Libia në Turqi


Ministria e Punëve të Jashtme njofton se kanë arritur në Stamboll edhe 13 shtetas të Kosovës dhe një shtetas i Shqipërisë, të cilët janë evakuuar nga Libia me aeroplanët e Turqisë.

"Këta shtetas gjenden në Stamboll në gjendje të mirë dhe deri në nisjen e tyre për Prishtinë, Ambasada e Kosovës ka siguruar akomodimin e tyre", thuhet në deklaratën e ministrisë.
XS
SM
MD
LG