Ndërlidhjet

Afro 100 mijë refugjatë nga Libia


Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara tha se afro 100 mijë njerëz, kryesisht emigrantë të huaj, janë larguar nga Libia.

“Ekipet emergjente të UNHCR-së po punojnë me autoritetet e Tunizisë dhe Egjiptit, si dhe me organizatat joqeveritare, për të ndihmuar njerëzit që kanë ikur nga dhuna në Libi”, thuhet në deklaratën e Komisionarit të Lartë për Refugjatë në OKB.
XS
SM
MD
LG