Ndërlidhjet

Tregjet shënojnë rritjeTregjet evropiane e kanë nisur ditën me nivele pozitive të përcaktuesve të bursës. Rritje kanë shënuar dhe tregjet financiare amerikane.

Rritja në tregjet amerikane erdhi pas komenteve të bëra nga Uorren Bafet.
XS
SM
MD
LG