Ndërlidhjet

Britania ua ndërpret ndihmat 16 vendeveQeveria e Britanisë tha se do të ndërpresë ndihmat për 16 vende dhe katër agjenci të Kombeve të Bashkuara në mënyrë që të fokusojë buxhetin për t'u ndihmuar vendeve të varfëra dhe atyre që kanë dalur nga konfliktet.

Qeveria tha se deri në vitin 2016 do t'ua ndërpresë programet e ndihmave 16 vendeve. të cilat konsiderohet se nuk kanë nevojë për to.

Në mesin e këtyre shteteve janë Kina, Rusia, Vietnami, Moldavia, Kameruni, Kosova, Iraku dhe Serbia.
XS
SM
MD
LG